Sindy Starlet rannalla – biksut paljastavat enemmän kuin peittävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusalan yrittäjä ja tein-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on kertonut rehellisesti hakevansa huomiota ylinaisellisella ulkonäöllään. Hänen tavaramerkkinään ovat jättisuuret rinnat ja paksu meikkikerros.

Nainen viihtyy usein Oslon yössä. Hän bilettää ystävineen vaatteissa, jotka jättävät ainoastaan vähän arvailujen varaan. Mekot ovat antavia ja äärimmäisen tyköistuvia – kuten viimeksi kuvattu pinkki asu. Lisäksi kurvitar nähdään nauttimassa elämästään uimarannalla häviävän pienissä bikineissä.

Sindy Starlet kävi rintojen suurennusleikkauksessa viimeksi vuosi sitten. Hän nousi kuuluisuuteen kerrottuaan nettidokumentissa haluavansa saavuttaa mainetta ja mammonaa seksisymbolina. Nainen levytti oman rinnoista kertovan musiikkikappaleenkin, mutta ei kaiketi tehnyt sillä tarpeeksi suurta läpimurtoa.