Olivia Culpo niukoissa uikkareissa Italiassa – kurvit eivät jääneet esittelemättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Taannoin Kreikassa lomaillut kaunotar on nyt siirtynyt Italian puolelle, jossa hänet kuvattiin nyt Caprin suositulla lomasaarella.

Italiassa takavuosien Miss Universum poseeraa mustassa uimapuvussa ja siten, että hänen pakaransa pääsevät oikeuksiinsa kaunottaren muiden maailmankuulujen avujen tavoin.

Taannoin Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään. Tänä vuonna Culpo pääsi toistamiseen uimapukujen raamatun Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.