Renny ja Johanna Harlin juhlivat häitään Ranskassa – upeat hääkuvat someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen puolisonsa Johanna Harlin ovat purjehtineet avioliiton satamaan. Vaikka varsinainen avioituminen tapahtui jo viime kesänä, juhlisti pariskunta häitään viikonloppuna Ranskan St. Tropezissa peräti kolmen päivän ajan.

Renny ja Johanna Harlin vihittiin barokkilaisessa Notre-Dame de-l’Assomption -kirkossa. Vihkimistä seurasivat näyttävät juhlallisuudet, joita pari esitteli sosiaalisessa mediassa. Sittemmin Renny ja Johanna ovat julkaisseet myös hääkuvansa Instagram-tileillään.

– Sanat eivär riitä kuvaamaan sitä kiitollisuutta ja rakkautta jota tunnen vaimoani Johannaa sekä rakasta perhettäni ja ystäviäni kohtaan. Jumalan siunausta meille kaikille, Renny kirjoitti kuvatekstissään.

– Elämäni paras päivä. Ikuisesti sinun, Renny (paljon lisää kuvia tulossa vielä). Kiitos kaikille rakkaille ystävillemme ja sukulaisillemme, hehkutti Johanna omassa Instagramissaan.