Sara Sieppi julkaisi pysäyttävän kuvaparin: ”Täs istuu aika eri muijja kuin 2011”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar ja taannoinen Miss Suomi Sara Sieppi on yksi maamme seuratuimmista julkkisnaisista, sillä hänet on nähty useissa realitysarjoissa. Sieppi haluaa varjella yksityisyyttään ja julkaisee nykyisin yhä vähemmän henkilökohtaisia asioita sosiaaliseen mediaan. Häneltä on kuitenkin nähty monia tärkeitä päivityksiä muun muassa siitä miten somepersoonat voivat erota todellisista.

Nyt Sara on julkaissut kymmenen vuoden takaisen nuoruuskuvansa, jota hän myös kommentoi viime viikonloppuna järjestetyn Miss Suomi -finaalin merkeissä.

– Vuonna 2021 täs istuu aika eri muijja kuin 2011. Pitkä matka kuljettu, mut yhtäkään ”miks mä olin sielläkin” -kokemusta en pyyhkis pois. Se on Siepon elämää se. Cheers tälle kymmenelle vuodelle ja onnee uusi kolmikko, Sara Sieppi kirjoittaa.

Sieppi on tehnyt viime aikoina enemmänkin kuvallisia vertailuja, sillä äskettäin hän julkaisi itsestään kuvan viimeisteltynä ja sellaisena kuin hänet nähtään normaalisti kotioloissaan. Samalla Sieppi kirjoittaa, että hänen edellisessä kiireisessä elämässään sosiaaliset tapahtumat olivat arkea toisin kuin nykyisin.