StaraTV: Kartingia Ideaparkin uudessa Viihdekeskuksessa

Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikroautoilun maailmassa ei ole nähty vuosikymmeniin kovinkaan merkittävää kehitystä, mutta laji on pysynyt suosittuna varsinkin Suomessa. Esimerkiksi monet polttari- ja yritysryhmät ovat perinteisesti käyneet ajamassa mikroautoilla ennen saunomista. Jatkossa se onnistuu Pirkanmaalla saman katon alla ympäri vuoden, sillä Lempäälän Ideaparkiin on avattu uusi sisäkarting-rata ja saunatilat.

Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitseva Viihdekeskus tarjoaa jatkossa monien muiden koko perheen aktiviteettien lisäksi myös sähkömikroautojen peräti 400 metriä pitkän radan, jonka pitävä alusta mahdollistaa tarvittaessa suuretkin mutkanopeudet. Koko perheen voimin ajettaessa sähkökarting-autojen tehoa voidaan rajoittaa, jolloin kisasta tulee nuorille kuljettajille turvallisempaa. Stara kävi tutustumassa uuteen Viihdekeskukseen ja sen karting-rataan.