Suomalainen räppäri Yeboyah mukana uudessa FIFA-pelissä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousukiitoa tekevä suomalainen hiphop-artisti Yeboyah julkaisi vastikään debyyttialbuminsa Perhosefekti. Pian yhtä räppäri tuoreen levyn kappaleista kuullaan huippusuositun pelisarjan tuoreimmassa osassa.

Yeboyahin kappale Just Se on mukana 1. lokakuuta julkaistavan FIFA 22 -jalkapallopelin soundtrackilla. Yrjänän, Mikko Koivuisen ja MD$:n tuottamaa kappaletta kuullaan Volta Football -pelitilassa. EA Sports -yhtiön peleissä on aikaisemmin kuultu suomalaisartisteista myös Redraman ja JVG:n kappaleita.

Yeboyahin Perhosefekti-albumi julkaistiin 17. syyskuuta. Artistin edellinen julkaisu, vuonna 2019 ilmestynyt Elovena-EP toi hänelle Emma-ehdokkuuden vuoden tulokkaana. Musiikkiuran lisäksi Yeboyah on työskennellyt YleX:n juontajana ja näyttelijänä tv-sarjoissa HasBeen sekä Aikuiset.