Jääkiekon MM-kisalipuilla voi matkustaa Tampereen joukkoliikenteessä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2022 miesten jääkiekon MM-kilpailut järjestetään Tampereella ja Helsingissä 13.-29. toukokuuta 2022. Nyt otteluita Tampereella katsomaan saapuvien on paljastettu pääsevän matkustamaan joukkoliikenteessä ilmaiseksi.

MM-kisojen päivälipun Tampereella Uros Live -areenalla pelattaviin otteluihin voi matkustaa kisapäivän aikana Tampereen seudun joukkoliikenteessä ilman lisämaksua. Bussien ja ratikoiden lisäksi lippu käy lähialueen junissa. Matkaoikeus on voimassa lipussa näkyvänä tapahtumapäivänä kaikilla vyöhykkeillä aamukuudesta aina neljään asti aamuyöllä.

– Yksi 2022 Jääkiekon MM-kisojen arvoista on vastuullisuus ja tämä on Tampereen kaupungilta hieno konkreettinen vastuullisuusteko. Kisavieraat voivat ottaa maksuttoman joukkoliikenteen huomioon jo nyt matkasuunnitelmia tehdessään, kertoo MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen tiedotteessa.

Uros Live -areenalle on mahdollista päästä sujuvasti julkisilla, kävellen tai pyöräillen. MM-kisojen alkusarjaottelut pelaavat Tampereella Suomen lisäksi Yhdysvallat, Ruotsi, Norja, Latvia, Valko-Venäjä, Tšekki ja Iso-Britannia. Lisäksi Tampereella pelataan kaksi neljännesfinaalia, semifinaalit, pronssiottelu ja finaaliottelu.