Megan Fox ja Kourtney Kardashian yläosattomissa – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Foxin mukaan kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa. Näyttelijäkaunotar esittelee usein upeaa vartaloaan someseuraajilleen.

MTV Video Music Awards -palkintogaalaan Megan saapui äskettäin lähes alastomana, sillä iltapuvun sijaan hänellä oli yllään vain harsonainen asu. Nyt Fox poseeraa näyttävässä kuvasarjassa yläosattomissa yhdessä Kourtney Kardashianin kanssa, kun molemmat markkinoivat Skimsin alusvaatemallistoa.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta tämä saisi kasvaa vapaammin. Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Green, on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri kuten tämä itse haluaa. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.