Orlando Bloom laulaa tyttärelle päivittäin – haluaa ensimmäisen sanan olevan ”isi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Tuolloin Orland Bloom kertoi toivovansa, että hänen tyttärensä ensimmäisen sana olisi ”isi”.

Orlando Bloom on viettänyt paljon aikaansa kotona tyttärensä kanssa tämän syntymän jälkeen. Näyttelijä-perheenisä kertoi taannoin The Graham Norton Show -ohjelman haastattelussa, että hän on alkanut laulamaan lapselleen päivittäin.

Bloom kertoi laulavansa kaikkia keksimiään lauluja, joissa lauletaan isä-sanaa. Mies toivoi, että laulujen kautta sana jäisi tyttären päähän ja hän sanoisi sen ensimmäisenä sananaan esimerkiksi äidin sijaan. Vielä tuolloin ensimmäistäkään sanaa ei ollut kuulunut, mutta sittemmin tilanne on jo voinut muuttua.