Pelottava tilanne videolle: Nicole Richien hiukset syttyivät palamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti ja muusikko Lionel Richien tytär Nicole Richie tunnetaan muun muassa Leidit landella -realitysarjasta, jossa hän esiintyi Paris Hiltonin kanssa. Taannoin tähden 40. syntymäpäivien vietto oli muuttua katastrofiksi.

Nicole Richie oli puhaltamassa syntymäpäiväkakun kynttilöitä, kun hänen hiuksensa osuivat liian lähelle tulta. Tämän seurauksena hiukset syttyivät ilmiliekkeihin. Karmiva tilanne ikuistui videoksi, jonka Nicole jakoi Instagram-tilillään.

Nicole selvisi yllättävästä tilanteesta lopulta säikähdyksellä. Tähden aviomies, Good Charlotte -yhtyeen Joel Madden vitsaili asiasta Instagram-kommenteissa, kuvaillen tilannetta kuumaksi. Samanlaisella huumorilinjalla jatkanut Joelin Benjamin-veli puolestaan kiitteli Nicolea siitä, että tämä on aina ”lit” eli liekeissä.