Pariskunta tositoimissa julkisella paikalla – osa akteista päätyi aikuisviihdesivulle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa asuvat Lori ja Eric Harmon ovat nousseet otsikoihin pariskunnan intiimien sessioiden takia. Kaksikko on mieltynyt julkisella paikalla rakasteluun, ja nyt heidät on pidätetty. Tällä kertaa pari harjoitti kanssakäymistä valokuvauskopissa ja kuvasivat aktin sosiaaliseen mediaan.

The Smoking Gunin mukaan pariskunta on ollut naimisissa 17 vuotta, mutta heidän intiimielämänsä on ilmeisen aktiivinen. Pari on pidätetty aiemmin muun muassa maailmanpyörässä puuhastelusta. He ovat kuvanneet useita videoita nettiin, mukaan lukien tämä maailmanpyörän akti.

Lori Harmonilla on ollut aikuisviihdesivustolla yhteensä 140 videotallennetta. Tili on nyt poistettu ja nainen on siirtänyt kuvaamaansa sisältöä OnlyFans-sivustolle. Pari saattaa saada muutaman vuoden vankeustuomion, koska heillä molemmilla on ollut ennen pidätystä koeaika.