Kuningatar Elisabetilla on 12 lastenlastenlasta – tunnistatko sinä heidät?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsija, kuningatar Elisabet II maailman pisimpään vallassa ollut monarkki. Hän on 95 vuotta vanha ja hänellä on 12 lastenlasta. Tuorein jälkikasvusta syntyi äskettäin prinsessa Beatricelle ja Edoardo Mapelli Mozzille.

Kuningatar Elisabetin vanhin lapsenlapsenlapsi on 10-vuotias Savannah Phillips. Hänen siskonsa Isla Phillips on toiseksi vanhin yhdeksän vuoden iällään. Prinssi George on kahdeksanvuotias ja hänestä todennäköisesti tulee vielä joskus kotimaansa kuningas. Mia Tindall on seitsemänvuotias ja hänellä ei ole kuninkaallista titteliä, koska hänen isänsä ei ole Savannahin ja Islan isän tavoin kuninkaallinen.

Prinsessa Charlotte täytti äskettäin kuusi vuotta ja hänen pikkuveljensä prinssi Louis on nyt kolme vuotta vanha. Myös Lena Tindall on kolmevuotias, mutta hän ei kuitenkaan edusta kuningatar Elisabetin kaikkein nuorinta lastenlastenlasta, koska hänen jälkeensä on syntynyt viisi nuorempaa tulokasta perheeseen.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor on nyt kaksivuotias. August Philip Hawke Brooksbank on seitsemän kuukauden ikäinen, Lucas Tindall puolestaan puolen vuoden ikäinen ja Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor kolmen kuukauden ikäinen. Prinsessa Beatricen vauva ei ole vielä saanut nimeä.