Vinkit muhkealle farkkupepulle: ”Älä ahtaudu epämukaviin housuihin”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki vaatemallit tai trendikkäät luomukset eivät yksinkertaisesti sovi jokaiselle. Sen sijaan, että ihmiset kiinnittävät huomiota toisten pukeutumistyyliin, kannattaa heidän kunnioittaa omaa vartaloaan ja sen muotoja asuja valitessa.

Farkut ovat yksi kinkkisemmistä vaatekappaleista naisille etenkin silloin, jos on reitevä, persevä ja lyhyt. Tällaista vartalotyyppiä edustaa erittäin moni suomalainen, joten kokosimme vinkit farkkumalleista ja mitä kannattaa ottaa huomioon isopeppuisena farkkuleidinä.

1. Stretch. Ilman joustoa on turha edes yrittää. Toki voi ostaa itselleen löysät pappafarkut, mutta jos haluaa korostaa takamuksen kaarta, kannattaa lähteä liikkeelle venyvästä kankaasta.

2. Curve. Muodokkaille naisille on usein luotu omia mallistoja, joita pienikokoisetkin, mutta muhkealla takamuksella varustetut naiset voivat hyödyntää. Lahkeita on aina helpompi lyhentää kuin lisätä kangasta pakaroiden seudulle.

3. Korkea vyötärö on lähes aina parempi vaihtoehto isopyllyiselle. Tällöin muhkea takamus ei vedä kangasta alas edes istuessa ja selkä pysyy piilossa peppuviivaan asti.