Erika Vikman syntisen upeassa poseerauksessa – kirosanoilta ei vältytty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Erika Vikmanin debyyttialbumi Erika Vikman julkaistiin perjantaina 20. elokuuta ja se on nyt noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Erika on syystäkin onnellinen albuminsa menestyksestä, ja hän hehkutti avoimesti myös saamaansa palautetta.

Nyt Erika Vikman nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa asussa, johon kuuluu muun muassa mustat verkkosukkahousut. Kuvansa yhteydessä poptähti toivottaa seuraajilleen perkeleen hyvää perjantaita.

Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös viime syksynä julkaistu Syntisten pöytä -kappale saavutti poikkeuksellisen suuren suosion. Platinarajan ylittänyt kappale pysytteli pitkään Suomen Spotifyn top50 -listalla ja kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli neljä miljoonaa kertaa. Kappale oli myös ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.