Janni Hussi ja Joel Harkimo aloittivat jättiurakan – moni suhde on kariutunut tähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis ja radiojuontaja Janni Hussi ja hänen poikaystävänsä Joel Harkimo kertoivat taannoin kihlautuneensa ja julkaisivat onnellisesta tilanteesta myös videon sosiaalisen median seuraajilleen. Samoihin aikoihin Janni täytti 30 vuotta, joten julkkisparilla oli tuplasti aihetta juhlaan.

Nyt Janni ja Joel ovat paljastaneet aloittaneensa jättimäisen urakan, joka on koitunut lukemattomien pariskuntien parisuhteen kohtaloksi. He ovat nimittäin rakennuttamassa omaa taloa. Talon rakentamista pidetään yleisesti suhteen koetinkivenä, mitä se eittämättä usein onkin. Toivottavasti Janni ja Joel selviävät urakastaan ilman kolhuja.

– Meillä on myös yks toinen iso mullistus meidän elämässä josta en ole täällä kertonut. Me ruvetaan rakentaa taloa! Kummallakaan ei ole mitään aikaisempaa rakennuskokemusta. Mutta intoa sitäkin enemmän. Otettiin Kastellilta talopaketti niin eiköhän se ihan hyvin mee. Hommat on jo täydessä vauhdissa ja ensi kesänä pitäisi päästä muuttamaan, Joel Harkimo kirjoitti Instagramissa.