Bam Margeran vaimo haki lapsen huoltajuutta – ei kuitenkaan avioeroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-ryhmästä kuuluisuuteen noussut Bam Margera on ollut viime aikoina kohujen keskiössä. Päihdeongelmainen tähti sai taannoin potkut tulevasta Jackass Forever -elokuvasta ja nosti asiasta oikeusjutun. Nyt Bam on otsikoissa perhe-elämän ongelmien vuoksi.

Bam Margeran vaimo Nicole Boyd on hakenut oikeusteitse pariskunnan lapsen täyttä huoltajuutta. TMZ-sivuston mukaan Nicole on valmis antamaan Bamin tavata 3-vuotiasta Phoenix Wolfia jatkossakin, mutta vain hänen hyväksymänsä valvojan läsnäollessa.

Epätavallisen tapauksesta tekee se, että tyypillisesti huoltajuutta haetaan avioerojen yhteydessä. Nicole ei kuitenkaan ole ainakaan toistaiseksi hakenut avioeroa. Pariskunta meni naimisiin Islannissa vuonna 2013, ja heidän Phoenix-lapsensa syntyi joulukuussa 2017.