Juha Tapiolle stadionkonsertti Tampereelle – yleisö laulaa kappaleen levylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valitsisin sut -singlensä juuri julkaissut Juha Tapio on julkistanut uransa ensimmäisen stadionkonsertin. Tampereen Ratinassa järjestettävä konsertti kantaa nimeä Elossa! ja se järjestetään lauantaina 6. elokuuta 2022.

– Tämä on ilta, jota olen odottanut pitkään ja viime aikojen palautteen perusteella en ole ainoa. Nyt kun olen aktivoitunut uuden musiikin kanssa muutenkin, olen todella tajunnut, kuinka kova ikävä mulla on ollut yleisöä ja vuorovaikutusta, musiikin jakamista yhdessä. Olen aivan innoissani tästä, hehkuttaa Juha Tapio.

Elossa! on viimeisimmän keikkansa loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla esittäneen Juha Tapion tähänastisen uran suurin konsertti. Yksi illan kantavia teemoja on yhteenkuuluvuus, jota myös stadionvalinta osaltaan heijastelee.

– Kaikki isot, areenaluokan keikkani olen tehnyt tähän mennessä pääkaupunkiseudulla, ja halusin tämän konsertin soittaa maantieteellisesti keskeisemmällä paikalla, sillä tämä keikka on kaikille. Tulee aivan varmasti ainutlaatuinen ilta, juhlitaan sitä, että saa olla yhdessä ja Elossa, ensi kesänä ei yhteislaulu ja -tanssi ole enää kiellettyä, Juha Tapio jatkaa.

Ratinan stadionilla tallennetaan samalla kappale Juha Tapion seuraavalle albumille yhdessä fanien kanssa. Poikkeuksellisen asiasta tekee se, että kaikki kyseistä biisiä mukana laulavat henkilöt voivat päästä mukaan kappaleen virallisiin esittäjätietoihin mahdollisesti ensimmäistä kertaa maailmassa.

– Vierailevat tähdet artistien levyillä on tietysti tuttu kuvio, mutta yleensä vierailijoita on muutamia ja minun levyilläni yksittäistapauksetkin ovat olleet harvinaisia. Mutta nyt vierailijoita onkin sitten enemmän kuin koskaan aiemmin: keikalla äänitettävän biisin yhteislauluun osallistuvat saavat halutessaan nimensä mukaan uuden levyn esittäjätietoihin. Levyllä voi siis olla jopa kymmeniätuhansia vierailijoita.