Little Mix -yhtyeen jättänyt Jesy Nelson soolouralle – allekirjoitti levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajakaunotar Jesy Nelson lähti suositun Little Mix -tyttöbändin riveistä kolme kuukautta sitten. Tähti vetosi mielenterveydelliseen syihin ja kertoi, että hän ei enää kestänyt ulkonäköön liittyviä paineita, joita yhtyeen jäsenille asetettiin. Nelson kertoi tällöin haluavansa jättää musiikkibisneksen, mutta muutaman kuukauden tauko ehti kuitenkin muuttaa jo hänen mielipidettään.

Jesy Nelson on sittemmin Daily Mail -sivuston mukaan allekirjoittanut oman levytyssopimuksen sooloartistina YMU-yhtiön kanssa. 29-vuotias on innoissaan aloittamassa omaa uraansa, eikä malta odottaa mitä tämä seuraava vaihe tuo mukanaan hänen elämäänsä.

Little Mix -yhtye kertoi juuri haastattelussaan olevansa nyt kolmihenkisenä yhtyeenä entistäkin vahvempi. Tästä ei kuitenkaan kulunut aikaakaan kun Leigh-Anne Pinnockin kerrottiin tehneen oma erillinen sopimuksensa soolourasta ja -esiintymisistä mediassa toisen viihdetuotantoyhtiön kanssa.