Noora Karma nautiskeli Espanjassa – lomakuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosta vuosien varrella tunnetuksi tullut Noora Karma on taikuri ja mentalisti, joka tähditti muutama vuosi sitten myös omaa nimeään kantanutta ohjelmaansa MTV3-kanavalla. Viime vuosina Karma on julkaissut itsestään tyylikkäitä kuvia, ja niin hän teki myös viime kesän hellekeleissä.

Nyt Karma poseeraa aurinkoisessa lomakuvassa, jossa hän makoilee aurinkotuolilla vaaleanpunaisiin biksuihin pukeutuneena. Lomakuva on ikuistettu päivityksen mukaan Espanjassa.

Noora Karma nähtiin taannoin monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Hänet juonittiin lopulta ulos pelistä. Myöhemmin hän julkaisi kuvan itsestään ”luisevana, likaisena & haisevana” ja viisi kiloa aikaisempaa kevyempänä. Asuminen viidakossa oli siis vaatinut veronsa.