Poptähti Tuuli etelänlomalla – pulahti tietenkin uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen popkaunotar Tuuli on parhaillaan mukana Selviytyjät-televisiosarjan tuotantokaudella kilpailemassa Karbialla sijaitsevalla saarella selviytymisestä. Tuulin suuren somesuosion salaisuus lienee siinä, että hän puhuu usein tärkeitä asioita elämästään ja muun muassa itsensä arvostamisesta ja intiimistä kanssakäymisestä.

Tällä kertaa Tuuli on suunnannut Italiaan viettämään upeaa aurinkolomaa, josta hän tietenkin julkaisi faneilleen upeita lomakuvia. Niissä nähdään muun muassa miten popkaunotar on pulahtanut uima-altaaseen viilehtymään.

Äskettäin Tuuli ja hänen ystävänsä poseerasivat Italiassa luonnollisesti. Vatsamakkaroita esittelevässä kolmen kuvan sarjassa on mukana erittäin tärkeä viesti kaikenikäisille ja -näköisille lukijoille. Tuuli ja Reetta totesivat kuvansa yhteydessä haluavansa julkaisullaan antaa muille rohkeutta olla enemmän sinut itsensä kanssa, koska kaikki ovat upeita, hyväksyttyjä ja arvokkaita juuri sellaisena kuin ovat.