Jessica Alves levitteli jalkoväliään somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa parhaillaan paljon aikaansa viettävä entinen ihmis-Ken, nykyään Jessica Alves -nimellä elävä kosmopoliitti etsi hiljattain valokuvaajaa Instagramin avulla. Kohujulkkis puhuttaa nykyisin monessakin mielessä ihmisiä kautta maailman, eikä vähiten rohkeilla poseerauksillaan. Sellaisia nähdään tälläkin kerralla.

Nyt Jessica venyttää sosiaalisen median palvelujen sääntöjen rajoja julkaisemalla poikkeuksellisen rohkeita poseerauksia. Hänet nähdään muun muassa istumassa portailla alusvaatteisillaan ja levittelemässä jalkoväliään kameran edessä. Ei liene ihme, että tämä on huomattu myös kommenteissa, joissa muun muassa kysytään mitä jalkovälistä nykyisin löytyy.

Äskettäin Jessica Alves kertoi olevansa valmis ja ettei aio enää mennä kauneusleikkauksiin kuin pakon edessä. Hän on nainen ja onnellinen ulkonäöstään. Hiljattain suoritettu laihdutusleikkaus oli tavallaan kirsikka kakun päällä, kun hän sai karistettua ylimääräiset kilot vartalostaan. Alves on esitellyt valkoisia ja kirkkaan punaisia alusasuja täydessä tällingissä kameralle.