Milla Arosen murhaajan elinkautistuomio jää voimaan – ei saanut valituslupaa korkeimmalta oikeudelta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Somerolaisen varusmies Milla Arosen murhanneen entisen poikaystävän hovioikeudessa saama murhatuomio jää voimaan. Mies yritti saada muutosta tuomioon korkeimmasta oikeudesta. Hänelle ei myönnetty valituslupaa.

Poliisi

Milla Arosen murhaaja tuomittiin ensin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa törkeään pahoinpitelyyn ja kuolemantuottamukseen. Turun hovioikeus kuitenkin katsoi miehen syyllistyneen murhaan ja hän sai elinkautistuomion. KKO tiedotti, että hovioikeuden jälkeen ei jäänyt varteenotettavaa epäilyä siitä, että mies oli ennalta tekemänsä suunnitelman perusteella tappanut uhrinsa.

– Varsinais-Suomen käräjäoikeus ja Turun hovioikeus olivat katsoneet selvitetyksi, että taloudellisessa ahdingossa ollut mies oli kesäkuussa 2019 kuljettanut uhrinsa syrjäiselle alueelle Somerolla ja aiheuttanut tämän kuoleman. Tapahtuneen jälkeen mies oli hakenut useita lainoja uhrin nimissä ja hävittänyt tämän ruumiin, KKO tiedottaa.

Milla Arosen ruumis on edelleen kateissa. Tekijä kertoi lyöneensä tätä yhden kerran aiheuttaen naisen kuoleman ja heittäneen ruumiin sen jälkeen vanhempiensa kiinteistön pihalla olleeseen yhteiskäytössä olleeseen roska-astiaan. Milla Aronen ilmoitettiin kadonneeksi kesäkuussa 2019.