Ganstarapin klassikosta hulvaton Oktoberfest-versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on kuultu toinen toistaan erikoisempia remixejä ja cover-versioita tunnetuista hittikappaleista. Nyt hämmennystä ja naurua on synnyttänyt video, jossa ganstarapin klassikko on yhdistetty saksalaistyyliseen polkkamusiikkiin.

Aikaisemminkin samankaltaisia mashup-kappaleita tehtaillut Dustin Ballard jakoi Youtubessa Straight Outta Compton – Oktoberfest Edition -videon. Siinä hiphop-kokoonpano N.W.A.:n Straight Outta Compton -hitti on laitettu Oktoberfest-sesonkiin sopivasti uuteen uskoon baijerilaisen polkan tyyliin.

Straight Outta Compton julkaistiin vuonna 1988 N.W.A.:n samannimisen albumin singlenä. Virkavaltaa ja vanhempia järkyttänyt kappale luetaan yleisesti gangsta rapin tärkeimpiin kappaleisiin.