Hämmästyttävä video: Vuohi ja kukko pelastivat kanan hengen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maaseudun rauha rikkoontuu joskus yllättävilläkin tavoilla. Hollannin Gerderlandissa sijaitsevalla maatilalla todistettiin taannoin dramaattista tilannetta, joka sai alkunsa haukan hyökkäyksestä. Valvontakameran 5. syyskuuta ikuistamalla videolla nähdään, kuinka ilmasta hyökkäävä haukka käy pahaa-aavistamattoman kanan kimppuun.

Kanan onneksi maatilan muut asukkaat kuitenkin rientävät apuun. Ensin tilanteeseen puuttuu kukko, jolle haukka osoittautuu tosin liian vaaralliseksi vastustajaksi. Pian apuun syöksyvä vuohi onnistuu kuitenkin puskemaan haukan kauemmas. Lopulta petolintu pakenee paikalta tyhjin kynsin.

– Olin erittäin ylpeä kukosta ja vuohesta, jotka riensivät puolustamaan kanaa. Olin myös erittäin helpottunut siitä, että kana selvisi, maanviljelijä kuvaili SWNS-uutistoimistolle.