Kate Upton teki näyttävän paluun – säväyttää alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Näyttävän paluun someen lokakuun alussa tehnyt Kate Upton poseeraa nyt tyylikkäästi violeteissa alusvaatteissa ja juhlistaa siten alusvaatemerkin 20-vuotisjuhlia. Supermalli toteaa tuntevansa olonsa muun muassa voimakkaaksi ja mukavaksi.

28-vuotias Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.