Bebe Rexhan povi nousi pääosaan – näytti pullahtavan esiin koska tahansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha on niittänyt etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa poptähtenä, nousten toistuvasti Billboard-listalle. 31-vuotias tähti on tullut tunnetuksi mediassa musiikkinsa ohella myös tavastaan poseerata rohkeissakin kuvissa niin rannalla kuin mallikuvauksissa.

Tällä kertaa kohukaunotar poseeraa sosiaalisen median seuraajiensa iloksi erittäin antavassa topissa, jonka yläosa ei liikoja hänen poveaan peitellyt. Rexha on totuttu näkemään upeissa asuissa, joissa ei ole kangasta ainakaan tuhlattu, ja sama linja jatkuu edelleen.

Bebe Rexhan julkaisi taannoin Better Mistakes -albuminsa. Fanit ehtivät odotella tähden uutta levyä jonkin aikaa, sillä Rexhan edellinen Expectations-pitkäsoitto ilmestyi jo vuonna 2018.