Ice-T julkaisi historiallisen valokuvan – lavalla nuoren Madonnan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppärilegenda Ice-T tunnetaan ganstaräpin todellisena uranuurtajana, mutta viime vuosina hän on ollut otsikoissa lähinnä perheensä merkeissä. Räppärin vaimo on nimittäin Nicole Coco Austin, joka tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan ja yhteiskuvista Chanel-tyttären kanssa.

Nyt Ice-T on löytänyt arkistoistaan historiallisen valokuvan, jonka hän julkaisi myös sosiaalisessa mediassa. Kuvassa hän itse poseeraa ”ruipelona” esiintymislavalla seuraamassa esiintymisvuorossa olevaa vaaleaa nuorta naista. Tämä nainen sattuu olemaan tuleva supertähti Madonna.

Valokuva on räppärin mukaan ikuistettu Los Angelesissa sijaitsevalla Radio Clubilla vuonna 1982, jolloin Madonna oli vielä uraansa aloitteleva 24-vuotias laulajatar. Kaksi vuotta myöhemmin Madonna oli jo listaykkösenä ympäri maailmaa, sillä hänen läpimurtohittinsä Holiday julkaistiin loppuvuodesta 1983 ja se nousi listoille heti vuoden 1984 alussa.