Shannen Dohertyn syöpä on vakavassa vaiheessa: ”Aion jatkaa taistelua”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muun muassa Beverly Hills 90210 ja Siskoni on noita -sarjoista tunnettu näyttelijä Shannen Doherty on kamppaillut vuosien ajan rintasyövän kanssa. Sairauden toivottiin menneen jo remissioon, mutta tähti ilmoitti viime vuonna syövän levinneen imusolmukkeisiin.

Viisikymppinen Shannen Doherty sanoo Good Morning America -ohjelmassa, että ei halua käyttäytyä kuin olisi kuolemassa. Hän yrittää elää ja jatkaa taistelua. Hänelle on tärkeää elää mahdollisimman normaalisti ystävien ja perheen kanssa aikaa viettäen.

– Työ on ollut aina minulle tärkeä asia, mutta syövän aikana se on muodotunut yhä tärkeämmäksi, näyttelijänä edelleen työskentelevä ja neljännen vaiheen syövän kanssa taisteleva nainen kertoo.