Demi Rose nakuilee Meksikossa – vain pienet tarrat nännien peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa lähes 18 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa edelleen.

Espanjassa ja Italiassa viime kuukausina aktiivisesti viihtynyt Demi on nyt vaihtanut Atlantin toiselle puolelle, sillä hän on paistatellut viime päivinä Meksikossa. Lämpöä ilmeisesti riittää, sillä nyt Demi poseeraa lähes alastomana vain pienet tarrat nänniensä peittona.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.