Khloe Kardashian herutteli hiekkarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian loisti äskettäin Met Gala -tapahtuman punaisella matolla yhdessä huippumallisiskonsa Kendall Jennerin ja äitinsä Kris Jennerin kanssa. Khloe Kardashian ei saanut kutsua juhliin. Myöhemmin julkisuuteen kerrottiin, ettei Khloe ollut tapahtuman järjestäjien mukaan tarpeeksi tunnettu julkkis saadakseen kutsun. Sittemmin Khloe on jättänyt pettymyksen jo taakseen, sillä hänellä on somessa lähes 200 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Kardashianin siskosten jäsen poseeraa sosiaalisen median seuraajilleen hiekkarannalla esittelemässä upeaa biksuvartaloaan kameroille. Parissa kuvassa mukana on myös hänen tyttärensä. Kuvat osoittavat, että rahalla saa uusien kasvojen lisäksi myös upean vartalon. Viime aikoina Khloe on ryhtynyt jakamaan verkossa kuviensa lisäksi myös suurten ajattelijoiden lainauksia.

– Ihminen, koska hän uhraa terveytensä jotta saisi rahaa. Sitten hän uhraa rahaa saadakseen takaisin terveytensä. Ja sitten hän on niin huolissaan tulevaisuudesta, että hän ei nauti tästä hetkestä; seurauksena on se, että hän ei elä tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa; hän elää ikään kuin hän ei koskaan kuolisi, ja sitten hän kuolee, eikä ole oikeastaan koskaan edes elänyt, Khloe Kardashian kirjoitti.