Kultainennoutaja rikkoi ennätyksen – suussa hurja määrä tennispalloja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet koirat rakastavat palloilla leikkimistä, mutta kultainennoutaja Finley on niihin liittyvässä pakkomielteessään jo omaa luokkaansa. Koira on herättänyt hämmästystä mahduttamalla suuhunsa ennätysmäärän tennispalloja.

Kanadassa omistajiensa kanssa asuva kuusivuotias Finley kykenee saamaan suuhunsa kerralla kuusi tennispalloa. Nyt kultaisestanoutajasta on tullut virallisesti maailmanennätyksen rikkoja. Guinnessin ennätystenkirjan tuomari vahvisti Finleyn rikkoneen 17 vuotta vanhan aikaisemman viiden pallon ennätyksen.

Finley nousi otsikoihin hämmästyttävän taitonsa ansiosta jo viime vuonna. Koiran omistaja Erin Molloy kertoo USA Today -lehdelle ennätyksen todistamisen Guinnessille olleen pitkä ja tarkka prosessi. Finleytä kuvaillaan kaikin puolin perinteiseksi kultaiseksinoutajaksi, joka rakastaa noutaa, pyöriä nurmikolla ja ihastuttaa ihmisiä hauskalla käytöksellään.

 

https://www.instagram.com/p/CT140aMLaGy/