Pasha Pozdniakova kylpylässä – muhkat kelluntavälineet omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,3 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan varsinkin suomalaisten julkkisten keskuudessa.

Jättisuosittu somekaunotar poseeraa tällä kertaa sosiaalisen median julkaisussaan Rantasalmella sijaitsevan Järvisydämen kylpylässä, jossa hänen kurvinsa taatusti huomattiin. Jättimäisiä silikonimuotoja ei nimittäin voi olla huomaamatta edes kylpylässä.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.