Satakiloiset siskot palaavat televisiotähdiksi – yhteispaino peräti 450 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla on useita realityohjelmia, joissa seurataan ylipainoisten ihmisten elämää. Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat oman ohjelmansa avulla laihduttamista yrittäneet siskokset. Molemmat ovat olleet sairaalloisen lihavia. Naisten yhteispaino oli 450 kiloa, mutta Amy onnistui laihduttamaan hurjasti. Tammy ei niinkään.

1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan Tammyn uutta rakkaustarinaa sekä hänen ongelmallista suhdetta muihin perheenjäseniin. Kaudella on mukana myös uusia perheenjäseniä. Videomateriaalin perusteella Tammy näyttää lihonneen entisestään.