Mira Ahola paljasti pakaransa – vertaa arkistokuvaan: ”Väliin mahtui elämäni kamalin vuosi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarjassa taannoin mukana ollut ja peittojen heiluttamisella kohun aiheuttanut fitness-kaunotar Mira Ahola sai sittemmin osakseen kohtuuttoman rajua kritiikkiä päädyttyään sänkyyn sinkkumiehen kanssa. Myöhemmin hän kertoi saaneensa jopa tappouhkauksia Mira Ahola on myös fitness-kaunotar, joka on nähty myös kilpa-areenoilla.

Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Mira esittelee nyt somekuvissaan fitness-vartaloaan, jota hän on viime aikoina treenannut aktiivisesti timmiin kuntoon. Tuoreemmassa kuvassa nähdään millaisessa kunnossa Mira oli noin kuukausi sitten, ja kuvaparista selviää miten vartalo on muuttunut lyhyessä ajassa henkilökohtaisen valmentajan avustuksella. Samalla Mira harmittelee, ettei ensimmäisessä vuonna 2019 ikuistetussa kuvassa näy riittävän tarkasti lihaserottuvuutta.

– Kuvien väliin mahtui elämäni kamalin vuosi 2020, jolloin ryyppäsin aika paljon, treenasin vähän sinnepäin, söin mielialalääkkeitä ja voin huonosti. Siihen nähden, että optimaalista ja kehittävää duunia ollaan tehty vähän alta vuosi, olen itse tosi yllättynyt siitä, kuinka paljon fysiikkaa ollaan saatu eteenpäin ja rakennettua selkeää lihaa, Mira Ahola kirjoittaa.