90 Päivää morsiamena -sarjan Darcey Silva järkyttyi – rakas soitti exälle Hollantiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Darcey Silva on tullut tunnetuksi sekä 90 Päivää morsiamena -realitysarjan suhdesotkuistaan että yleisenä draamakuningattarena. Hän rakastui ensin nuoreen hollantilaiseen Jesseen, mutta suhde päättyi katastrofiin. Nyt naisen nykyinen mies, bulgarialalinen Georgi, on soittanut Jesselle videopuhelun Darceyn selän takana.

Georgi halusi tietää, onko Darcey käyttäytynyt samalla tavalla aiemmissa parisuhteissa, vai ovatko naisen käyttäytymismallit uusia hänen kanssaan. Georgi keskusteli Jessen kanssa rakentavaan sävyyn ja huomasi, että Darcey tarvitsee apua ja ohjausta epävarmuuteensa parisuhteissa.

Tieto puhelusta kantautui myös Darceyn korviin. Nainen järkyttyi, että hänen rakas miehensä on ottanut yhteyttä hänen arkkiviholliseensa. Georgi puolusteli tekoaan sillä, että Darcey otti yhteyttä hänen ex-vaimoonsa Octaviaan.