Charlie Riinan poseeraus haastaa Bond-tytöt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboyn sivuilla ja on sittemmin pysytellyt harvakseltaan julkisuudessa.

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava Riina on nyt haastanut esimerkiksi kurvikkaat Bond-tytöt poseeraamalla kameran edessä erittäin kurvikkaana ja juuri nousemassa rantavedestä. Hänen kansainvälinen läpimurtonsa glamour-mallina ei ole enää kaukana, sillä Riinan poseerauksia seuraa pian jo miljoona ihmistä.

Taannoin Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.