Diili-Sointu hämmästelee elämänmuutostaan: ”Täysin absurdia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harva tiesi Sointu Borgia ennen hänen osallistumistaan huippusuosittuun Diili-realityohjelmaan. Monien mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen Sointu voitti kilpailun ja on sittemmin paitsi paistatellut otsikoissa myös tehnyt lukemattomia puhujakeikkoja erilaisissa tilaisuuksissa. Kauppatieteiden maisteri on saanut jakaa viisauksiaan laajasti myös sosiaalisessa mediassa.

Diili-ohjelman myötä suosituksi julkkikseksi kertaheitolla noussut Sointu ihmettelee nyt sosiaalisessa mediassa miten nopeasti ihmisen elämä voikaan muuttua. Koronakriisin aikana Sointu käytti kaikki säästönsä ja palautteli pulloja kauppaan, mutta sitten tilanne muuttui radikaalisti ja siitä Borg on kiitollinen.

– 1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella. Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia, Sointu Borg kertoo ja kertoo rohkaisevat terveiset seuraajilleen.

– Uskokaa universumiin tyypit. Kulman takaa voi tulla vaikka ja mitä. Leuka pystyyn, rinta rottingille ja eteenpäin saatana, Sointu rohkaisee.

Ennen Diili-menestystään julkisuutta kavahtanut Sointu Borg on ohjelman jälkeen tottunut julkisuuteen ja sen pyöritykseen. Äskettäin Borg myönsi, että julkisuus on ollut hektistä ja elämä on heittänyt häränpyllyä. Hän pyrkii muuttamaan vääriä otsikoita itsestään sosiaalisen median kautta eikä usko neuvoihin, joiden mukaan itsestään kertovia uutisia ei kannattaisi lukea.