Instagram kokeilee uutta ominaisuutta – jatkossa puhelin kilahtelee useammin?

Digi · Tim Isokivi

Facebookia, Instagramia ja Whatsappia koetteli viime viikolla tuntikausia kestänyt käyttökatko. Käyttökatko maksoi Facebookille kalliiksi ja nostatti samalla kilpailijoiden, kuten Twitterin suosiota.

Nyt Facebookin omistamassa Instagramissa kokeillaan uutta ominaisuutta, jonka tarkoituksena on parantaa ongelmia koskevaa tiedotusta sen käyttäjille. Tarkoituksena on, että käyttäjät saisivat jatkossa sovelluksessa ilmoituksen palvelun teknisistä ongelmista. Ilmoitukset tulevat Engadget-sivuston mukaan näkyviin Instagramin Toiminta-syötteeseen muiden ilmoitusten tavoin.

Instagramiin suunnitellaan myös Account Status, eli tilin tila -osiota. Käyttäjät saavat osiossa huomautuksia esimerkiksi silloin, jos heidän julkaisunsa on poistettu. Osiossa käyttäjiä varoitetaan myös heidän tilinsä ollessa vaarassa tulla poistetuksi väärinkäytösten vuoksi.