Kanye West pani maatilansa myyntiin – hintalappu 11 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West osti taannoin kaksi isoa maatilaa Yhdysvaltojen Wyomingista. Nyt hän on pannut toisen niistä myyntiin. Hän osti tilan kahdeksalla miljoonalla dollarilla ja pyytää siitä nyt 11 miljoonaa dollaria.

Mies osti isot maatilat sen toivossa, että hänen perheensä muuttaisi hänen kanssaan keskelle erämaata. Kim Kardashian ei kuitenkaan lapsineen innostunut asiasta ja pari on sittemmin eronnut. West aikoo jatkaa asumista toisella maatilallaan.

Nyt myynnissä oleva Monster Laken ranchi on yli 15 nelikilometrin suuruinen maapläntti. Cody-nimisen kaupungin kupeessa sijaitsevalla maatilalla on kahdeksan taloa, ravintola, tapahtumakeskus ja tilaa kokousten järjestämiseen. Siellä on myös hevostalleja, Daily Mail uutisoi.