Nicki Minaj twerkkasi hotellin käytävällä – näin pakarat saavat kyytiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden taannoinen otos nousi otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät nimittäin Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla. Nyt kurvikas supertähti on poseerannut hotellin käytävällä.

Minaj esittelee videolla kävelytaitojaan kuin catwalkilla ikään, mutta pääosan videolla on varastanut hänen näyttävä twerkkauksensa, sillä pakarat saavat todella kyytiä niukassa mustavalkoisessa pikkumekossa.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.