Steven Spielberg teki West Side Storystä uuden version – esimakua trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

West Side Story on hurmannut katsojia vuosikymmenten ajan teatterilavoilla ja Robert Wisen ohjaamana vuoden 1961 elokuvana. Nyt suositusta musikaalista on tulossa uusi elokuvaversio, jonka on ohjannut Steven Spielberg.

West Side Story seuraa katujengien jäsenten elämää 1950-luvun New Yorkissa. Keskiössä ovat kilpaileviin jengeihin kuuluvat Ansel Elgortin esittämä Tony ja Rachel Zeglerin esittämä María, jotka rakastuvat toisiinsa. Musikaali perustuu löyhästi Shakespearen Romeoon ja Juliaan.

West Side Storyn uuden elokuvasovituksen tekeminen on tuskin ollut aivan yksinkertainen projekti, sillä Robert Wisen elokuva voitti aikoinaan peräti 10 Oscar-palkintoa. Steven Spielbergin ohjaaman West Side Story ensi-ilta on Yhdysvalloissa 10. joulukuuta. Esimakua elokuvasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.