Whitney Houstonin The Bodyguard -elokuvasta uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Whitney Houstonin ja Kevin Costnerin tähdittämä The Bodyguard oli ilmestymisaikoinaan vuonna 1992 valtava kansainvälinen hitti. Nyt stalkkerin vainoamasta kuuluisasta laulajasta ja hänen henkivartijastaan kertovasta romanttisesta trilleristä on suunnitteilla uusi versio.

The Bodyguard -elokuvan uuden version käsikirjoittajaksi pn palkattu The Inheritance -näytelmän kirjoittamisesta Tony-palkinnon saanut Matthew López. Elokuvan tuottaa Variety-lehden mukaan Warner Bros. Toistaiseksi tiedossa ei ole, ketä elokuvan päärooleihin ja ohjaajaksi on kaavailtu.

The Bodyguard tuotti maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonaa dollaria, ja elokuvan soundtrack-albumi on kaikkien aikojen myydyin. Monet elokuvassa kuulluista kappaleista, erityisesti Whitney Houstonin esittämä cover-versio Dolly Partonin I Will Always Love You -hitistä, ovat jääneet elämään omaa elämäänsä vuosikymmenten aikana. Elokuvan pohjalta on tehty myös teatterimusikaali.