Arkistolöytö 20 vuoden takaa – tunnistatko Janne Katajan ja Aku Hirviniemen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Janne Kataja on tullut tunnetuksi muun muassa Napakympin juontajana ja Masked Singer Suomen vakiopanelistina. Nykyisin myös lelukauppiaana toimivan Katajan aisaparina on nähty jo vuosikymmenten ajan lapsuudenystävä, näyttelijä Aku Hirviniemi.

Nyt Kataja esittelee sosiaalisessa mediassa 20 vuotta sitten ikuistettuja kuvia, jotka hän sai nyt haltuunsa. Kuvissa nähdään Kataja ja Hirviniemi esittämässä Taika ja Temppu Show -esitystään. Samalla Janne kertoo, että kuvassa nähtävä tuolitempppu on yhä ohjelmistossa.

Taannoin Janne Kataja kertoi Instagramissa saaneensa diagnoosin vaikeasta uniapneasta. Se on ylähengitysteitä ahtauttava ja unenaikaisia hengityskatkoksia aiheuttava sairaus, josta kärsii arviolta jopa noin 200 000 suomalaista. Päivityksensä yhteydessä Kataja esitteli ongelman hoitoon saamaansa hengitysmaskia ja vitsaili Masked Singerin tulleen jo hänen uniinsa.

– Nyt yöseuranani on tosi söpö ResMed AirSeries10, joka vaikuttaa ens’ tuttavuudeltaan aika rennolta. Ton kanssa voi syntyä pitkäkin parisuhde. Onks sulla uniapnea tai epäiletkö, että olisi?, Janne Kataja kirjoitti.