Bea Toivonen putosi Selviytyjistä – poseeraa heti biksukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen ei ole viime vuosina juuri paistatellut pintajulkisuudessa, mutta tänä syksynä hän on ollut ajakohtainen osallistuttuaan Selviytyjät-ohjelmaan Karibialla. Äskettäin nähdyssä jaksossa kisasta ulos äänestetty missikaunotar palasi nopeasti biksukuviensa pariin.

Äskettäin Bea kertoi ohjelmasta putoamisen harmittaneen kovasti, mutta nauttineensa kovasti suihkusta ja sängystä viikkokausien rannalla asumisen jälkeen. Nyt Bea poseeraa jälleen upeassa kuvassa, joka on ikuistettu Selviytyjät-putoamisen jälkeen Karibialla. Kuvansa yhteydessä hän kertoo, että arkistossa on vielä rutkasti lisää julkaisemattomia poseerauksia.

Bea Toivosen äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on taas rallikuski Harri Toivonen.