Emma Gaala järjestetään jälleen yleisön edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen musiikin suurin juhla, Emma Gaala järjestetään ensi keväänä jälleen perinteisissä merkeissä. Toisin kuin tänä vuonna, on Musiikkituottajat ry:n gaalajuhlassa ensi vuonna jälleen paikalla myös liveyleisö.

Vuoden 2022 Emma Gaala järjestetään Helsingin Hartwall-areenalla 5. helmikuuta. Lipunmyynti tilaisuuteen aloitetetaan 25. lokakuuta, ja 1. marraskuuta  saakka lippuja on voi hankkia 24,90 euron tarjoushintaan. Tapahtumaa on mahdollista seurata myös Neloselta ja Ruutu-palvelusta suorana lähetyksenä.

Vuoden 2021 Emma Gaala järjestettiin koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisissa merkeissä. Helsingin Messukeskuksessa 14. toukokuuta järjestetyssä tilaisuudessa ei ollut paikalla perinteistä liveyleisöä. Illan suurin voittaja oli laulaja-lauluntekijä Behm, joka voitti yhteensä seitsemän Emmaa.