The Beatles liittyi Tiktokiin – valtaavatko boomerit somepalvelun?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu somepalvelu TikTok oli pitkään erityisesti teinien suosiossa, mutta sittemmin alustan ovat löytäneet myös vanhemmat sukupolvet. Nyt jopa 1960-luvulla vaikuttanut The Beatles -yhtye on liittynyt somealustalle, vaikka yhtye hajosikin vuosikymmeniä sitten.

Beatlesin virallisella TikTok-tilillä julkaistaan materiaalia Peter Jacksonin ohjaamasta The Beatles: Get Back -dokumenttisarjasta, jossa mukana on ennennäkemätöntä materiaalia yhtyeestä. Lisäksi TikTok-käyttäjät voivat nyt ensi kertaa lisätä videoihinsa Beatlesin musiikkia. Valittavana on yhteensä 36 yhtyeen hittiä.

Beatles vaikuttaa löytäneen yleisönsä myös TikTokista, sillä seuraajia on kertynyt muutaman päivän aikana yli 180 tuhatta. Yhtyeen hajoamista edeltävään aikaan sijoittuva kolmiosainen The Beatles: Get Back -sarja ilmestyy Disney Plus -suoratoistopalveluun 25., 26. ja 27. lokakuuta.

@thebeatles

“Help!” now on TikTok. ##TheBeatles

♬ Help! – Remastered 2015 – The Beatles