Nyt tarkkana liikenteessä! Kaksi rekkaa suistui tieltä nelostiellä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka talvi on Suomessa jokavuotinen ilmiö, on sillä tapana yllättää lukuisat autoilijat. Liukkaat tieolosuhteet ovat jo aiheuttaneet ongelmatilanteen liikenteessä valtatie 4:llä Päijät-Hämeessä.

Kaksi rekkaa suistui tieltä noin seitsemän kilometrin päässä Hartolasta pohjoiseen. Toinen rekka oli ajautunut liukkaalla tiellä osittain vastaantulevien kaistalle, minkä seurauksena toinen rekka teki väistöliikkeen. Molemmat ajoneuvot luisuivat tieltä, ja päätyivät kyljelleen.

Tiistaiaamuna 19. lokakuuta tapahtuneessa onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta. Se aiheuttaa kuitenkin ongelmia nelostien liikenteeseen aamupäivän ajan. Onnettomuuspaikalla on nimittäin ollut käytössä vain toinen kaista.