Tuuli avautui Selviytyjät-osallistumisestaan – vastasi monia askarruttaneeseen kysymykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen popkaunotar Tuuli on parhaillaan mukana Selviytyjät-televisiosarjan tuotantokaudella kilpailemassa Karbialla sijaitsevalla saarella selviytymisestä. Tuulin suuren somesuosion salaisuus lienee siinä, että hän puhuu usein tärkeitä asioita elämästään ja muun muassa itsensä arvostamisesta ja intiimistä kanssakäymisestä.

Äskettäin Tuuli putosi Selviytyjät-kilpailusta puolivahingossa, kun koskemattomuus ostettiin heimoneuvostossa kolmella kolikolla. Nyt hän on avautunut sosiaalisessa mediassa kokemuksistaan Karibialla tapahtuneissa kuvauksissa.

– Selviytyjät oli kyllä yks elämäni hienoimmista kokemuksista ja niin paljon enemmän mitä ikinä osasinkaan kuvitella. Viidakossa oli hyvää aikaa pohdiskella ja ammentaa uusia ajatuksia & oppeja elämään. Tää oli mulle siis ennen kaikkea matka itseeni, josta oon ikuisesti kiitollinen, Tuuli hehkutti kokemustaan ja paljasti tavoitteenaan olleen päästä yksilökisoihin saakka.

– Monet on muuten kysyny miten ja miks oon ottanu niin ”chillisti” tän koko kisan ajan & se johtu siitä etten oikeestaan ikinä osannu kilpailla verenmaku suussa. Mulle häviöt ei tuntunu isoilta pettymyksiltä, enkä missään vaiheessa lähteny satalasissa tavottelemaan voittopottia. luotin siihen, että mun matka jatkuu niin pitkään kun on tarkotettu, Tuuli vastasi monien mieliä askarruttaneeseen asiaan.

Taannoin Tuuli ja hänen ystävänsä esittelivät somessa luonnollisia vatsamakkaroitaan kuvissa, joissa oli mukana tärkeä viesti. Tuuli ja Reetta totesivat kuvansa yhteydessä haluavansa julkaisullaan antaa muille rohkeutta olla enemmän sinut itsensä kanssa, koska kaikki ihmiset ovat upeita, hyväksyttyjä ja arvokkaita juuri sellaisena kuin ovat.