Muistatko vielä Christina Aguileran – tuore kuva vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa Genie in the Bottle -hitin myötä. Viime aikoina Christina on puhunut avoimesti häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka hän lopulta alkoi arvostamaan vartaloaan.

Tällä kertaa takavuosien miesten päiväuni on poseerannut syntisen näyttävässä kuvassa, jossa hänen kaula-aukkonsa pääsee oikeuksiinsa. Viettelevästi poseeraava popkaunotar

Joulukuussa 40 vuotta täyttäneen Christina Aguilera rakastaa edelleen kameralle laittautumista, mutta kertoo kaikista palkitsevinta olevan lopulta arvostaa itseään sellaisena kuin hän on. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.