Laitilassa kannustetaan ottamaan koronarokotus – tarjolla ilmaisia elokuvalippuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisiä on eri puolilla maailmaa kannustettu ottamaan koronarokotus erilaisten ilmaisten lahjojen avulla. Suomessa rokotuksen ottajille on tarjottu esimerkiksi lahjakortteja ja jopa ilmaisia ämpäreitä Kainuun alueella.

Nyt myös Kainuussa kannustetaan hakemaan rokotus tarjoamalla rahanarvoisia etuja. Laitilan vahan neuvolan tiloissa jaetaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta keskiviikkona 20. lokakuuta kello 15-19. Ensimmäiset 120 rokotettavaa saavat ilmaisen Laitilan Kinon elokuvalipun.

Elokuvaliput ovat paikallisten yritysten lahjoittamia. Varsinais-Suomessa sijaitseva Laitilan kaupunki toivoo, että tempauksen myötä viimeisetkin rokotteen ottamista lykänneet saapuisivat paikalle ottamaan sen.